Fairworld

Fairworld is een onafhankelijke Doe Het Zelf website dat als doel heeft mensen te inspireren en stimuleren die hun leven en werk duurzaam willen inrichten en actief meewerken aan een betere, eerlijke en duurzame wereld.

Onze doelgroep kenmerkt zich door een persoonlijke levensstijl die kiest voor duurzaamheid, kwaliteit in plaats van kwantiteit, en het bewust kopen van producten en diensten die geen ecologische of maatschappelijke problemen veroorzaken en zo respect tonen voor het milieu. Daarnaast heeft men aandacht voor anderen in een achterstandssituatie en koestert idealen na. Ook biedt de site volop informatie om zelf actief te zijn met bv. sociaal en cultureel ondernemen, fondsenwerving en informatie over inzicht en bewustwording.

Bladert u eens door het menu aan de linkerkant en verken de talloze en verschillende manieren waarop u aan een betere, eerlijke en duurzame wereld kunt bijdragen.

Fairworld.nl is een handige en b(l)oeiende website waar continue nieuwe informatie aan wordt toegevoegd. Houdt u deze website dus in de gaten!

Schroom niet met ons contact te zoeken als u uw commentaar kwijt wilt of wellicht zelf een onderwerp voor op de website wilt suggereren. Daarnaast zijn wij van harte bereid om uw content in ruil voor een link op uw site gratis te plaatsen. 


Meer informatie

Website Fairworld 

 

\"\\"\\"\"


ToolboxFairworld
Duur
Kosten€0
Extra