De ValueGame is een methode voor het meten van de beleefde waarde van sociale en ecologische activiteiten voor uw doelgroep: uw klantwaarde. Kostenbesparingen weerspiegelen immers slechts een deel van de waarde van sociale ondernemingen en sociale investeerders.  

 

Het creëren van waarde, wat vaak voor de eindgebruiker de primaire doelstelling van de investering is, zou daarom gemeten moeten worden door het vangen van de hele waarde gemaakt door uw activiteiten. ValueGame kan worden gebruikt voor beide zowel voor (sociale) marktonderzoek voor wat betreft het meten van prestaties als bij het evalueren.Programma van de 2/daagse training op donderdag 27 en vrijdag 28 oktober 2016
 


Onder leiding van trainer
Peter Scholten vind deze tweedaagse training plaats. Het programma ziet er als volgt uit:


Dag 1- de theorie van de klantwaarde  (10.00-17.00)

Op deze dag geven we een theoretische inleiding over de beleefde klantwaarde en over de verschillende manieren voor het meten van deze waarde. En bespreken we de do's en don'ts voor het meten van beleefde waarde vanuit een praktisch perspectief.  

Dag 2 - ValueGame in de praktijk (10.00-17.00)
Op deze dag richten we ons op de ontwikkeling van de eigen ValueGame voor één van de eigen projecten of investeringen. Wij maken ValueCards voor eigen onderzoek, ontwikkellen we een online spel, bespreken we hoe u de eigen focusgroep ValueGame leidt en hoe u de online tool gebruikt.

 

Kijk hier verder voor meer informatie. De volgende training (nu een 1/daagse) staat gepland op donderdag 15 juni in de Parel van Zuilen in UtrechtKijk hier voor meer informatie.