Introductie

De ValueGame is een methode voor het meten van de beleefde waarde van maatschappelijke activiteiten voor uw doelgroep: uw klantwaarde. Het creëren van de beleefde waarde, doorgaans de primaire doelstelling van uw investering, is daarom het belangrijkst om te meten. ValueGame kan worden gebruikt voor zowel (sociaal) marktonderzoek als voor het achteraf vaststellen van de gerealiseerde waarde.


Globaal Programma

* Theorie van de klantwaarde  (ochtend)
Een theoretische inleiding over de klantwaarde en over de manieren voor het meten daarvan. We bespreken we de do's en don'ts voor het meten van beleefde  waarde vanuit praktisch perspectief.  
* ValueGame in de praktijk (middag)
De ontwikkeling van een ValueGame voor één van uw eigen project of investering. U maakt uw eigen ValueCards, we bespreken hoe u uw eigen focusgroep leidt en maakt uw eigen online game.

Datum, locatie en kosten
De training vindt plaats op donderdag 15 juni in de Parel van Zuilen in Utrecht. De kosten van deze training zijn € 295 (excl. BTW), inclusief consumpties, lunch en het boek Dan Ga Ik Liever Op Vakantie.  


Trainer 
Peter Scholten was een van de eersten die Social Return on Investment in Europa introduceerde en in 2009 de ValueGame ontwikkelde. Hij is eigenaar van Scholten&Partners, en gaf vele workshops over sociale impactmeting over de hele wereld. Hij is ook (co) auteur van verschillende boeken gerelateerd aan SROI en prestatiemeting.

 


Meer informatie

Kijk hier en hier of bel Peter Scholten (06-17430741).

 

Belangstelling? 
Stuur ons dan een mailbericht.