Op woensdag 14 maart 2018 organiseren we, in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale VCUtrecht, voor de 2e keer de Workshop "formuleer je maatschappelijke meerwaarde". De Training is gebaseerd op onze methodiek "Denk Eerst Goed Na Voordat Je Een Plan Maakt"

 

Doelgroep

Vrijwilligers(organisaties) die een bezig zijn met een nieuw initiatief of activiteit


Inhoud 

In deze interactieve workshop nemen we de initiatieven/activiteiten van alle deelnemers kritisch onder de loep. Met elkaar maken we scherp waarom een initiatief of activiteit echt belangrijk is. Maak hierbij gebruik van de denkkracht van andere deelnemers! Samen onderzoeken we de vraag achter de vraag, of je de juiste doelgroepen bereikt en wat jouw maatschappelijke meerwaarde is. Een sessie met praktische handvatten om het belang van jouw initiatief of activiteit aan te tonen!


Trainers

Deze training wordt verzorgd door de Value Factory. Zij ondersteunen en stimuleren organisaties en initiatieven bij het inzicht krijgen in hun maatschappelijke bijdrage en meerwaarde, hoe die zichtbaar kan worden gemaakt en men deze kan realiseren en benutten. 

 

Een sessie met praktische handvatten om het belang van jouw initiatief of activiteit aan te tonen! Kijk hier voor meer informatie.


De deelnemers van de vorige workskhop hebben de workshop met een 8 gewaardeerd en gaven het volgende aan ...
* ‘inhoud is zeer goed'
*  'de stappen en vragen zijn heel nuttig'
*  'het gezamenlijk bespreken van eigen cases is waardevol'
*  'concreet praktijkgericht'
* 'de hele workshop is nuttig'
* 'jullie zetten me aan het denken’
* 'het meest geleerd van het spel zelf’.

 

Reactie van een van de deelnemers ...

"De mannen van de Value Factory wisten in korte tijd het begrip 'maatschappelijke meerwaarde' met pakkende voorbeelden uit te leggen en de sociaal ondernemers in spé al spelenderwijs te prikkelen hun eigen plannen hierop te testen tijdens het interactieve value game. Confronterend, inzichtgevend, inspirerend en bovenal zeer waardevol!"