Consultancy


Behalve dat we graag uitvoerend bij projecten en bedrijven betrokken willen zijn - zoals met Drijvende Eilanden en de Eerste Wijk - doen we ook veel aan advisering en onderzoek. Daarbij stellen we vooral kritische vragen, en denken we graag mee over oplossingen. Verwacht van ons geen lijvige onderzoeken en rapportages.Wij willen vooral concreet en resultaatgericht ondersteunen.

Daarbij hebben we ook methoden ontwikkeld zoals Social Return on Investment (in 2001) en ValueGame (2010), gericht op het zichtbaar en meetbaar maken van jouw impact.

Tenslotte geven we veel trainingen en workshops, samen met o.a. Hogeschool Windesheim, Avans Hogeschool, Thrive Instituut e.a. Behalve in Nederland doen we ook veel advieswerk en trainingen in het buitenland.

 


Gedaan werk & opdrachtgevers

In de twintig jaar die wij actief zijn als adviseurs, hebben wij al vele honderden projecten uitgevoerd: zowel in Nederland als internationaal. Voor opleidingeinstituten, overheden (van laag tot hoog), financiers, ondernemers, ...  Teveel om op te noemen...

Als je referenties wilt, is het dus handig als je ons laat weten in welke sector/bedrijfstak je deze zoekt. We zullen je dan informeren over onze ervaring op dat specifieke terrein.

Defence for Children

Windesheim

Maatschappelijk Vastgoed Terneuzen

THRIVE INSTITUTE

Stérk. Brabant